På med skåneærmerne

4 sep

Efter en meget kort planlægningsfase (hvem ligger en ungdomsfestival lige klods op af en sommerferie!?) løb Konsekvens Festival af stablen lørdag d. 15. august. #pastmypresent havde i juni hyret to madfreaks fra Gl. Estrup Landbrugsmuseum til, at hjælpe med at udvikle en madevent til festivallen. Isabel fra #pastmypresent havde tidligere været på festivallen og sagde: ” der mangler mad på Konsekvens Festival” og det blev udgangspunktet for en event om mad. Under planlægningen lavede de to madfreaks, Katrine og Lene Birgitte, en gennemgang af dansk madkultur de sidste 200 år: Komfurets gennembrud, konserves opfindes, dansk velstand skabt af mejeriprodukter og bacon samt hvilke personligheder der har været med til, at præge den danske madkultur. Og her stod Kirsten Hüttemeier lysende klar. Som Danmarks første tv-kok, en 40 år lang tv-karriere og skribent af knap 50 kogebøger er Kirsten Hüttemeier et madikon der selvfølgelig skal hyldes.
jakob

kage

ina og henrik

saga og hyttemerier

plakatstander

telt

vindspil